ECHTE PRIJZEN


ECHTE PRIJZEN:

Gratis bestaat niet

Het is een klassieker in het denken over duurzaam ondernemen: reken ‘echte’ prijzen voor goederen en diensten. Voor wie ook maar een greintje vertrouwen heeft in het marktmechanisme is de logica zo klaar als een klontje: als vervuilen duurder wordt, loont het om schoon te produceren. Als het uitstoten van CO2 geld kost, zijn bedrijven eerder geneigd klimaatvriendelijk te werken. In de nieuwe economie werkt het zo. De vervuiler betaalt.

EEN EERLIJKE KOFFIEPRIJS MET 'FUTUREPROOF COFFEE COLLECTIVE'

De koffiesector staat flink onder druk. Dat is slecht voor de boeren, de bodem én de koffie. Reden genoeg om de handen ineen te slaan met koffiebedrijven en dit probleem aan te pakken.

NIEUWSBRIEF: JOUW MAANDELIJKSE UPDATE UIT DE NIEUWE ECONOMIE

Elke maand een update met inspiratie en tips ontvangen over ondernemen in de nieuwe economie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MVO Nederland!

LEESTIP


BINNENKORT VIND JE HIER MEER ITEMS OVER ECHTE PRIJZEN

Handig! Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt automatisch een e-mail zodra er nieuwe items op de Nieuwe Businessagenda beschikbaar zijn.

MEER WETEN OVER DE NIEUWE ECONOMIE?

Volg MVO Nederland op LinkedIn en Twitter voor dagelijkse updates over de nieuwe economie. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.